Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Servoteknik og Motion-control i erhverv & industri

Servoteknik og drevteknologi vinder mere og mere indpas i produktionsmaskiner verden over, lige fra værktøjsmaskiner, maskintransportanlæg, pumper, ventilation, kompressorer og vindmøller med mere. Vi kan tilbyde produkter og services inden for servoteknik i både Danmark og udlandet.

Servo- og drevteknologi vinder på faktorer som hastighed, præcision, fleksibilitet og driftsomkostninger. Vi tilbyder løsninger i servoteknik, eller motion control, som det også kaldes, fra vores hovedkvarter i Gråsten ved Sønderborg.

Motion control af erfarent firma

Hos Industri-Automatik A/S i Sønderjylland, har vi meget kompetente medarbejdere. Vi har værdifuld og gennemgående viden inden for servo- og drevteknologi og kan på den måde sikre dig, at vores produkter inden for motion control, er i højeste kvalitet og lever op til dine standarder.

Vi har bla. et dedikeret samarbejde med Lenze, som er en af de markedsledende producenter af servo- og drevteknologi.

Vi er udnævnt til "Performance Partner System Integration" og tilbyder support til implementering af komplette automationsløsninger og vi kan med vores ekspertise og ekspertrådgivning hjælpe dig i processen med at implementere nye systemer, eller opgradere det eksisterende.  

Servo- og drevteknologi er præcis og rationel, ved omstilling fra et produktionssystem til et andet, og kan være med til at nedsætte energiomkostninger i jeres virksomhed. Drev- og Servoteknik er i dag, en del af ”Integreret automation”, som er en vigtig del af optimering af produktionsapparatet.

Ring til os for en optimering af din Servoteknik

”Tag os med på råd og vejledning ved jeres næste maskinombygning”.

Ring til os på 73 68 50 30 eller skriv til os på ia@industri-automatik.dk og få vejledning om servoteknik i produktionsapparatet. Har du en specifik opgave? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på implementering eller optimering af servo- og drevteknologi .

Vi tilbyder også PLC-styring, SCADA/SRO-anlæg, veje- og procesteknologi samt OT-Sikkerhed i din produktion.

​ØNSKER DU MERE INFORMATION?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Linkedin

social-media​   

Her kan du læse om kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​