Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

Servoteknik og Motion control i erhverv og industri

Servoteknik og drevteknologi vinder mere og mere indpas i produktionsmaskiner verden over, lige fra Værktøjsmaskiner, maskintransportanlæg, pumper, ventilation, kompressorer og vindmøller m.m. 

Servo- og drevteknologi vinder på faktorer som hastighed, præcision, fleksibilitet og driftsomkostninger. Vi servicerer hele Danmark med løsninger i servoteknik, eller motion control, som det også kaldes.

Motion control af erfarent firma

Industri-Automatik i Gråsten i Sønderjylland har kompetente medarbejdere der har værdifuld knowhow inden for servo- og drevteknologi, hvor vi samarbejder med markedsledende fabrikanter.

Servo- og drevteknologi er præcis og rationel ved omstilling fra et produktionssystem til et andet, og kan være med til at nedsætte energiomkostninger i Deres virksomhed. Drev- og Servoteknik er i dag, en del af ”Integreret automation”, som er en vigtig del af optimering af produktionsapparatet.

Ring til os for en optimering af din Servoteknik

”Tag os med på råd og vejledning ved Deres næste maskinombygning”.

Ring til os på 73 68 50 30 eller skriv til os på ia@industri-automatik.dk og få vejledning om servoteknik i produktionsapparatet. Har du en specifik opgave? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på implementering eller optimering af servoteknik.

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​

Adresse

Sundsnæs 6A

DK-6300 Gråsten