Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

Profil

Industri-Automatik er en virksomhed med oprettelse i 2005 og vi har p.t. 7 ansatte, som udvikler styrings- og automationsløsninger til en bred vifte af maskin- og anlægsfabrikanter på det danske marked.

Industri-Automatik holder til i topmoderne, lyse og miljørigtige lokaler, vor vi råder over 140 m2 salgs- og servicekontor i industriområdet på Sundsnæs 6A i Gråsten.


Industri-Automatik arbejder med verdens kendte automationsudstyr såsom Siemens, Allen-Bradley og Omron, som har et omfattende produktsortiment indenfor PLC-udstyr, visualiserings- og SRO/SCADA systemer, samt en bred vifte af Windows baserede softwareløsninger til integration og kommunikation mellem alle systemer i virksomheden, fra produktion til administration.

Industri-Automatik har et større indgående samarbejde omkring Siemens ”Drevtechnologi”, ”Vejetechnologi” og ”Procesudstyr”.

Industri-Automatik består af et team, der har en bred erfaring indenfor projekthåndtering. Uanset hvilken opgaver vore kunder måtte stille indenfor styring, regulering og overvågning, står vi til fuld rådighed med den optimale individuelle løsning, som opfylder alle ønsker og behov.

”Kundetilpassende løsninger efter individuelle ønsker og behov.”

​De er altid velkommen til at kontakte os.

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​