Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil

Industri-Automatik A/S er en virksomhed som er grundlagt i 2005 og vi er 8 ansatte, som udvikler styrings- og automationsløsninger til en bred vifte af maskin- og anlægsfabrikanter på det danske marked, samt udlandet.

Industri-Automatik holder til i topmoderne, lyse og miljørigtige lokaler, hvor vi råder over 140 m2 salgs- og servicekontor i industriområdet på Sundsnæs 6A i Gråsten.


Industri-Automatik arbejder med kendte leverandører af automationsudstyr såsom Siemens, Lenze, Allen-Bradley, SEW og mange andre, som har et omfattende produktsortiment inden for Servoteknik, PLC-styring og -programering, visualiserings- og SRO/SCADA systemer, samt en bred vifte af Windows baserede softwareløsninger til integration og kommunikation mellem alle systemer i virksomheden, fra produktion til administration.

Industri-Automatik har et større indgående samarbejde med Siemens omkring ”Drevteknologi”, ”Vejeteknologi” og ”Procesudstyr”.

Industri-Automatik består af et team af dygtige medarbejdere, der har en bred erfaring inden for projekthåndtering. Uanset hvilke opgaver vore kunder måtte stille inden for styring, regulering og overvågning, står vi til fuld rådighed med den optimale individuelle løsning, som opfylder alle ønsker og behov.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

”Kundetilpassede løsninger efter individuelle ønsker og behov.”

​Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Facebook​ og Linkedin

social-media​   facebook

Her kan du læse kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​