Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SCADA-system/SRO-anlæg, og HMI-software til dine behov

Ud over at være specialister i PLC-styring, har vi hos Industri-Automatik i Gråsten, nær Sønderborg, også stor erfaring med HMI-software, SRO-anlæg / SCADA-systemer og OT-Sikkerhed som i dag er en naturlig del af den ”Integrerede Automation” og består af et væsentligt samspil mellem styring, visualisering og mennesker. Vi opererer med overvågning og styring af produktions- og procesanlæg i hele Danmark og udlandet.
 

​Brugervenligt SCADA-system/SRO-anlæg og HMI-software

Vi arbejder med udvikling, implementering og servicering af styringsløsninger og industriautomation. Vi benytter os af produkter fra førende og anerkendte producenter, og derfor består vores produktsortiment af de bedste produkter på markedet.

Vores medarbejdere har den rette erfaring med udformning af et brugervenligt SCADA-system / SRO-anlæg og vi håndterer HMI-software og løsninger på alle niveauer, fra det mindste operatørpanel til de større integrerede netværkstopologier, som bliver tilpasset dine behov. Vi udformer også gerne det rigtige trådløse HMI & SCADA-system / SRO -anlæg til fjernovervågning og –kontrol af jeres industrianlæg, uafhængigt af, hvor I befinder jer i verden.

SCADA-system / SRO-anlæg (styring, regulering og overvågning) anvendes til automatiske anlæg inden for bla. produktion. Formålet med et sådant system er kort sagt at opnå en optimal styring, regulering og overvågning med henblik på at få et bedre overblik og en bedre drift. 


Vi laver også mobile løsninger  baseret på tablets eller mobiltelefoner. Et mobilt SCADA-system giver frihed og fleksibilitet, og gør det muligt at foretage ændringer i indstillinger, når operatøren er væk fra anlægget, eller f.eks. når han har behov for at kontrollere en ændring, direkte på en funktionsdel i anlægget.​

Tag kontakt for et gratis tilbud på SCADA-system/SRO-anlæg eller HMI-software

”Lad os få samspil mellem maskine, anlæg og mennesker i jeres næste anlæg”.

Kontakt os for en professionel løsning omkring implementering af SCADA-systemer / SRO-anlæg, og programmering i dine procesanlæg eller produktionsmaskiner. Vi samarbejder med de førende leverandører, hvilket er din garanti for et succesfuldt SCADA-system og HMI-software. 

Ring til os i Sønderjylland på 73 68 50 30 eller skriv en mail til ia@industri-automatik.dk

Vi kan også hjælpe med servoteknik, veje- og procesteknologi,  PLC-styring og OT-Sikkerhed.

​ØNSKER DU MERE INFORMATION?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores medarbejdere har den rette erfaring på SQL-programmering til udformning af:​

  • ​Energi- og procesoptimering
  • Generering af kurvedata
  • Rapportering af energi- og vandforbrug samt tilsætningskemikalier på f. eks rensningsanlæg
  • Dataopsamling
  • Produktionsoptimering
  • Stoptidsregistrering
  • SMS meddelelser
  • Interfaces til de mest gængse administrative systemer

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Linkedin

social-media​   

Her kan du læse om kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​