Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

SCADA anlæg og HMI systemer til dine behov

Ud over at være specialister i PLC-styring har vi hos Industri-Automatik i Gråsten i Sønderjylland også stor erfaring i HMI- og SCADA-systemer, som i dag er en naturlig del af den ”Integrerede Automation” og består af et væsentligt samspil mellem styring/visualisering og mennesker. Vi opererer med overvågning og styring af produktions- og procesanlæg i hele Danmark.

Vores medarbejdere har den rette erfaring med udformning af brugervenlige SCADA-anlæg og vi håndterer HMI-løsninger på alle niveauer, fra det mindste operatørpanel til de større integrerede netværkstopologier, som bliver tilpasset kundens behov. Vi udformer også gerne det rigtige trådløse HMI & SCADA-anlæg til fjernovervågning og –kontrol af Deres industrianlæg, uafhængig af, hvor De befinder Dem i verden.


Vi laver også mobile HMI/Scada systemer baseret på tablet eller mobiltelefoner.

Mobile SCADA-anlæg giver frihed og fleksibilitet, og gør det muligt at foretage ændringer i indstillinger, når operatøren er væk fra anlægget, eller f.eks. når han har behov for, at kontrollere en ændring, direkte på en funktionsdel i anlægget.​

tag Kontakt for et gratis tilbud på scada-anlæg

”Lad os få samspil mellem maskine, anlæg og mennesker i Deres næste anlæg”.

Kontakt os for en professionel og leveringsdygtig implementering af SCADA-software og -programmering i dine procesanlæg eller produktionsmaskiner. Vi samarbejder med de førende leverandører, og er derfor din garanti for et succesfuldt SCADA-anlæg. Ring til os på 73 68 50 30 eller skriv til vores mail på ia@industri-automatik.dk

Vores medarbejdere har den rette erfaring på SQL-programmering til udformning af:​

  • ​Energi- og procesoptimering
  • Generering af kurvedata
  • Rapportering af energi- og vandforbrug samt tilsætningskemikalier på f. eks rensningsanlæg
  • Dataopsamling
  • ​Produktionsoptimering
  • Stoptidsregistrering
  • SMS meddelelser
  • Interfaces til de mest gængse administrative systemer

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​

Adresse

Sundsnæs 6A

DK-6300 Gråsten