Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PLC-styring og software af dine Anlæg

Et af Industri-Automatiks kerneområder, er PLC-styring, PLC-programmering og software til ethvert formål. Uanset størrelse og omfang er styringen hjernen i enhver moderne automationsstyring, samt en del af den integrerede automation. 

Vi er beliggende i Gråsten, tæt på Sønderborg. Vi har dog mange industrikunder i alt fra Midtjylland til Fyn, såvel som i udlandet.

Hvad er PLC-styring i industrien?

PLC-styring er i bund og grund en lille programmerbar computer, typisk til styring af produktionsmaskiner, hvor der er behov for en modernisering eller forenkling af styringssystemet og sammenkoblingen af relæer.

Industri-Autom​atik har en stor og bred, samt dybdegående ekspertise med PLC-programmering og PLC’er, som dækker lige fra den mindste mikro-PLC til en standard, soft eller sikkerheds-PLC, samt decentrale periferi-løsninger, fra de markedsledende fabrikanter.

Kontakt os og få et godt tilbud på PLC-programmering

”Lad os få styring på jeres næste opgave”.

Industri-Automatik i Sønderjylland, sørger for, at medarbejderne løbende bliver efteruddannet og ajourført med den seneste og mest moderne teknologi inden for PLC-programmering og PLC-software.

Kontakt os med det samme, for en modernisering og optimering af dine PLC-styringssystemer til blandt andet procesanlæg og industrimaskiner. 

Ring til os på telefon 73 68 50 30 eller send en e-mail til ia@industri-automatik.dk og opnå besparelser ved at optimere dine systemer. Alternativt kan du også benytte dig af kontaktformularen her.

Vi kan også hjælpe med SCADA/SRO-anlæg, HMI-software, servoteknik, veje- og procesteknologi og OT-Sikkerhed i din produktion.

​ØNSKER DU MERE INFORMATION?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Linkedin

social-media​   

Her kan du læse om kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​