Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

PLC-software og styring af dine Anlæg

Et af Industri-Automatik's kerneområder, er PLC-styringssystemer til ethvert formål. Uanset størrelse og omfang er styringen hjernen i enhver moderne automationsstyring, samt en del af den integrerede automation. 

Hvad er PLC-styring i industrien?

I bund og grund er det en lille programmerbar computer, typisk til styring af produktionsmaskiner, hvor der er behov for en modernisering eller forenkling af styringssystemet og sammenkoblingen af relæer.

Industri-Automatik har en stor og bred samt dybdegående ekspertise med PLC’er som dækker lige fra den mindste mikro-PLC til en standard, soft eller sikkerheds-PLC, samt decentrale periferi-løsninger, fra de markedsledende fabrikanter.

Kontakt os og få et godt tilbud på PLC-programmering

”Lad os få styring på Deres næste opgave”.

Industri-Automatik sørger for at medarbejderne løbende bliver efteruddannet og ajourført med den seneste og mest moderne teknologi inden for PLC-programmering.

Kontakt os med det samme, for en modernisering og optimering af dine styringssystemer til blandt andet procesanlæg og industrimaskiner. Ring til os på 73 68 50 30 eller send en e-mail til ia@industri-automatik.dk og opnå besparelser ved at optimere dine systemer. Alternativt kan du også benytte dig af kontaktformularen her.

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​

Adresse

Sundsnæs 6A

DK-6300 Gråsten