Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PLC-styring og software af dine Anlæg

Et af Industri-Automatik's kerneområder, er PLC-styring, programmering og software til ethvert formål. Uanset størrelse og omfang er styringen hjernen i enhver moderne automationsstyring, samt en del af den integrerede automation. 

Vi er beliggende i Gråsten, tæt på Sønderborg. Vi har dog mange industrikunder i hele Danmark, såvel som i udlandet.

Hvad er PLC-styring i industrien?

I bund og grund er det en lille programmerbar computer, typisk til styring af produktionsmaskiner, hvor der er behov for en modernisering eller forenkling af styringssystemet og sammenkoblingen af relæer.

Industri-Automatik har en stor og bred, samt dybdegående ekspertise med PLC’er som dækker lige fra den mindste mikro-PLC til en standard, soft eller sikkerheds-PLC, samt decentrale periferi-løsninger, fra de markedsledende fabrikanter.

Kontakt os og få et godt tilbud på PLC-programmering

”Lad os få styring på jeres næste opgave”.

Industri-Automatik i Sønderjylland, sørger for, at medarbejderne løbende bliver efteruddannet og ajourført med den seneste og mest moderne teknologi inden for PLC-programmering og PLC-software.

Kontakt os med det samme, for en modernisering og optimering af dine PLC-styringssystemer til blandt andet procesanlæg og industrimaskiner. Ring til os på telefon 73 68 50 30 eller send en e-mail til ia@industri-automatik.dk og opnå besparelser ved at optimere dine systemer. Alternativt kan du også benytte dig af kontaktformularen her.

​ØNSKER DU MERE INFORMATION?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Facebook​ og Linkedin

social-media​   facebook

Her kan du læse kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​