Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

Automation

​De danske maskinbyggere og OEM – fabrikanter benytter i dag med succes, mulighederne ved moderne integration, som er et ”must” til at fastholde konkurrenceevnen på verdensmarked, for maskiner og udstyr af høj kvalitet.


Industri-Automatik har et team der er ”up to date” indenfor automation, samt har en bred erfaring og værdifuld knowhow omkring udformning af fremtidens styringskoncepter til mange forskelligartede maskin- og produktionsanlæg. Integration af styringer skal oftest kobles sammen via netværk til overordnede PC-systemer.

Industri-Automatik sørger for en optimal integration mellem alle enheder i anlægget, med driftssikkerhed for øje. Vores tætte samarbejde med markedsledende leverandører af komponenter og udstyr, er kundens garanti for, at vi er i stand til at løse et bredt spektrum af opgaver indenfor automation.

”Lad os være med til at udforme Deres næste automationsopgave”.

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​