Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

Vores service tilbud

Hos Industri-Automatik værdsætter vi en god service og support til kundernes tilfredshed. Vi kan tilbyde denne service ved egen hjælp og i kraft af et tæt samarbejde med vore underleverandører.

Industri-Automatik kan tilbyde flere valgmuligheder som aftales individuelt med os såsom:

Fejlfinding:

Skulle uheldet være ude på et maskinanlæg (stilstand), kan vi tilbyde Dem fejlfinding og opstart/idriftsættelse.

Ombygning:

Har De et maskinanlæg der skal omstruktureres eller ombygges, kan dette resultere i, at der skal foretages ændringer i maskinens styring både på hard- og software siden, samt at der skal udarbejdes en ny gældende dokumentation. Her kan Industri- Automatik være behjælpelig med at udføre disse opgaver efter nærmere aftale med kunden.

Forbyggende vedligehold.
Industri-Automatik tilbyder gerne vore kunder forebyggende vedligehold på Deres anlæg. Efter nærmere aftale med Dem udarbejdes en individuel løsning. ​Maskin- og anlægsstilstand kan have store konsekvenser med driftsomkostninger og produktionstab til følge.

Fjernsupport/overvågning:

Industri-Automatik kan tilbyde kunderne flere former for fjernovervågning som aftales, og typisk foregår på den måde, at vi får adgang til Deres styring, HMI og SCADA systemer f. eks. via Teleservice, Internet m. fl.


”Uanset hvilken løsning De vælger hos os, så udformer vi gerne en servicekontrakt med Dem”.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fjernsupport​

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​