Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Veje- og procesteknologi

Industri-Automatik i Sønderjylland, har et samarbejde med Siemens omkring professionelle løsninger på veje- og procesteknologi området. Vi har sammen med vor ”partner”, påtaget og gennemført opgaver inden for vejeteknologi med stor succes, som kan være til gavn i mange industribrancher. 

Inden for procesteknologien, kommer vores knowhow og erfaringer fra fødevarebranchen, køling, vandforsyning, samt spildevandsanlæg. Vi er beliggende i Gråsten, nær Sønderborg og har kunder i alt fra Fyn til Midtjylland, så vel som i udlandet.

Få de bedste forudsætninger med vores procesteknologi

”Tag os med på råd når i har opgaver inden for vejning og proces”.

Med procesteknologi fra Industri-automatik, får du det nyeste inden for udvikling af produkter, så du altid er sikret en optimal løsning. Dette er med til at sikre den bedste kvalitet fra de førende leverandører på markedet. 

Ønsker du garanti for den bedste service inden for procesteknologi, så kan vi hjælpe dig med et bredt spektrum af opgaver. Med vores brede samarbejde med vore leverandører og vores mange års erfaring, er vi med til at sikre dig brugervenlige og moderne produkter.

Kontakt os for mere information

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at få et tilbud på procesteknologi, så modtager vi meget gerne din henvendelse. Kontakt os på telefon 73 68​ 50 30 og forvent fuld tilfredshed, når vi hjælper dig med proces- og vejeteknologi. Du er altid velkommen til at skrive til vores mail på ia@industri-automatik.dk​.

Vi kan også være behjælpelige med PLC-styring, SCADA/SRO-anlæg og servoteknik

Kontaktinformation

Industri-Automatik A/S

+45 73 68 50 30

ia@industri-automatik.dk

Sundsnæs 6A
​6300 Gråsten

CVR: 28900082

Følg os også på Linkedin

social-media​   

Her kan du læse om kundeoplevelser, følge med i nyheder og meget andet.​