Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring og få et uforpligtende tilbud​

Job og karriere

Vi har følgende ledige stillinger:

- IT - SCADA programmør

- PLC Programmør

Se menupunkt under ledige stillinger

Industri-Automatik har været på en kontinuerlig rejse med konstant udvikling af firmaet siden begyndelsen i 2005. Gennem årene har vores firma haft succes sikret af medarbejdere, der er i stand til at se muligheder og krav i branchen før vores konkurrenter. Medarbejdere der er villige til at gå ud over forventningerne.

Derfor ved vi hos ​Industri-Automatik, at vores fremtidige udvikling som virksomhed afhænger af at udvikle og fastholde vores medarbejdere. Til dette formål tilbyder vi dig den relevante oplæring og uddannelse, samt feedback og vejledning i dit daglige arbejde. 

Vi er en virksomhed der har bevist at vi kan lave forretninger med de store industri kunder og at vi er et naturligt valg når der skal vælges styrings leverandør.

 

 

links_2

Firmainfo

Industri-Automatik A/S

CVR: 28900082​